Administratiekantoor Babbé in Purmerend

Administratiekantoor voor ZZP, MKB en particulieren in de regio Purmerend-Zaandam. De belastingadviseurs van Babbé zijn ook ervaren boekhouders. Zij verzorgen uw financiële administratie, jaarrekening en belastingaangifte tot in de puntjes. Bij erkend RB kantoor Babbé is kwaliteit gewaarborgd!

Logo-Register-Belastingadviseurs-Erkend-RB-Kantoor

Ervaren boekhouders

Uw administratie is de basis voor uw relatie met de Belastingdienst en dus belangrijk. Maar tussentijds wilt u natuurlijk ook graag zelf de vinger aan uw financiële pols houden.

Babbé adviseert en begeleidt u graag bij de opzet van uw administratie. Een eigen online boekhoudpakket kan voor u de beste oplossing zijn, maar ook – als u dat liever wilt – een oplossing waarbij u de originele of gescande documenten opstuurt, zoals inkoop- en verkoopfacturen en kas- en bankmutaties. Babbé verwerkt die dan in uw boekhoudpakket of dat van uw administratiekantoor.

Wilt u altijd en overal toegang tot uw administratie? Dan zet Babbé deze online in de boekhoudomgeving van het administratiekantoor. Zo kunt u zelf boekingen invoeren en diverse rapportages maken. Als u dat wilt, kijkt Babbé over uw schouder mee. En waar dat gewenst is kom Babbé ook op locatie, dus bij u op de zaak, werken. Wilt u liever de administratie in eigen handen houden, maar zoekt u zekerheid door toetsing van een extern bureau? Dat kan. Babbé loopt uw geboekte administratie door en checkt of alle gegevens juist zijn ingevoerd. Ook wordt gekeken of de mutaties op de juiste wijze zijn verwerkt en kloppen met de geldende wet- en regelgeving.

Na afloop van het kalender- of boekjaar verzorg Babbé de jaarrekening.

U kiest!

U kunt op Babbé rekenen bij al uw financiële vraagstukken, zowel zakelijk als privé.

Babbé verzorgt alle voorkomende belastingaangiften:

  • inkomstenbelasting
  • vennootschapsbelasting
  • omzetbelasting
  • loonbelasting/loonheffingen
  • erfbelasting
  • schenkbelasting

Namens u en uw onderneming treedt Babbé op in bezwaar- en beroepsprocedures. Als erkend RB kantoor bent u verzekerd van adviseurs die regelmatig bijgeschoold worden op fiscaal gebied.

De salarisadministratie verzorgt Babbé voor:

  • medewerkers van uw bedrijf
  • directeur-grootaandeelhouder (DGA) van uw bv
  • pensioenuitkeringen voor uw pensioen-bv
  • stamrechtuitkeringen voor uw stamrecht-bv

Babbé belastingadviseur en administratiekantoor is uw vertrouwde gespreks- en sparring partner voor alle vraagstukken waar u als ondernemer mee geconfronteerd wordt, zowel privé als zakelijk.

Erkend RB kantoor

Babbé heeft een erkenning als RB-kantoor. Het Register Belastingadviseurs is de beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. De leden kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie, (bij)scholing en ondersteuning in de beroepsuitoefening.

Online boekhouder

Of u nu zelf de boekhouding gaat doen, Babbé laat meekijken of de hele boekhouding aan ons uitbesteedt, met ons online boekhoudprogramma kan het allemaal.