Over Babbé Belastingadviseurs

Joke en Annelies in het kantoor van Babbe-Belastingadviseurs

Samen vormen Joke en Annelies de enthousiaste en ervaren basis van Babbé Belastingadviseurs.

Joke Babbé

Oprichter van Babbé Belastingadviseurs is Joke Babbé-van den Berge uit Purmerend. Gestart als boekhouder en assistent-accountant bij verschillende bedrijven, ging haar speciale belangstelling al snel uit naar belastingzaken en het persoonlijke contact met klanten daarover. Na haar registratie in 2011 als volwaardig lid van het Register van Belastingadviseurs, startte Joke in 2014 haar eigen bedrijf. Ze begeleidt vooral graag startende ondernemers, zowel met als zonder personeel.

De klantenkring groeide gestaag en zo ook de behoefte aan meer continuïteit in het kantoor. Ze hoefde niet ver te zoeken: de oplossing bleek zich in de familie te bevinden.

Annelies Babbé

Naarmate het aantal cliënten van Joke Babbé toenam – tevredenheid blijkt steeds weer de beste reclame – werd de noodzaak van assistentie groter. Er hoefde niet ver te worden gezocht: het vak zit bij Babbé kennelijk in de genen.

Sinds 2016 is dochter Annelies ook werkzaam bij Babbé Belastingadviseurs. Zij werkt voor zowel particuliere als zakelijke klanten, doet de boekhouding, de salarisadministratie en de aangiften voor de inkomstenbelasting.

De benodigde kennis is haar als het ware al met de paplepel toegediend, maar Annelies is inmiddels ook aangemeld als lid van het Register van Belastingadviseurs.